PÅ SCEN

VARNING FÖR VÄRLDEN – en lekfull mimföreställning om att våga

Affisch Teater Gapet

Ibland kan världen vara både stor och liten.

I en ordlös mimföreställning får vi möta Tjoffsen och Bengan. De har känt varandra så länge de kan minnas och har bott på samma ställe så länge de kan minnas. En dag som börjar som alla andra dagar får en helt annan vändning när de plötsligt hamnar på en resa där de upptäcker livet utanför det kända och trygga. I en föränderlig värld där böcker blir till väskor och konserver blir till skatter upptäcker de att världen kan vara både magisk och skrämmande. En resa som kräver både mod och vänskap, modet att upptäcka det okända och modet att våga lita på en vän.

Manus & regi: Lydia Sjöberg och Matilda Jelse    På scen: Lydia Sjöberg och Matilda Jelse Musik: Emelie Alm

För barn från 3 år och deras familjer

Längd ca 30 min

Anpassningsbar för olika typer av scener

Spelas på utvalda platser inom projektet Ordlös vänskap i januari 2016. Finns tillgänglig för bokning  från och med februari 2016

Pris 5 ooo:- inkl. reseersättning (milersättning tillkommer utanför Göteborg)

Trailer för varning för världen

 

” Förskolelärare har i efterhand frågat om föreställningen kommer att spelas fler gånger på biblioteket, då barnen har pratat så mycket om föreställningen och kollegor på andra avdelningar/förskolor också hemskt gärna vill få möjlighet att se den! ”

Julia, barnbibliotekarie Hjällbo bibliotek

TJOFFSEN & BENGAN – en föreställning om att få vara med

Tjoffsen-och-Bengan1-300x290

Det är inte alltid lätt med kompisar och lek. Tjoffsen blir uppslukad av de nya vännerna och Bengan hamnar utanför. En saga med både skratt, tok och eftertänksamhet. Producerad i samarbete med skådespelaren och teaterregissören Anna Nordkvist, med nyskriven musik av Emelie Alm.

Manus & regi: Anna Nordkvist, Lydia Sjöberg och Matilda Jelse

På scen: Lydia Sjöberg och Matilda Jelse        Musik: Emelie Alm

Längd ca 10 min

Spelas på Alfons Åbergs kulturhus i Göteborg

TJOFFSEN & HAVET 

Tjoffsen & havet      IMG_00841_resized

Hoppa eller inte hoppa? Havet är stort och mörkt, men också spännande och magiskt. Tjoffsen vill bada men det är något som skrämmer. Vi får följa med på en resa bland krabbor, badringar och simfötter. En rolig och stämningsfull historia om fantasi och att våga möta sina egna rädslor.

Manus & regi: Matilda Jelse       På scen: Matilda Jelse

Längd ca 10 min

Spelas på Alfons Åbergs kulturhus i Göteborg